Tekniske Spørgsmål

Oplever du problemer er det altid en god idé at opdatere siden som det første ved at trykke Ctrl+r. Er der f.eks. lavet ændringer på siden, siden du sidst var logget ind, kan du måske opleve nogle tekniske problemer grundet dette. Du er altid velkommen til at kontakte den skriftlige kundeservice, hvis du oplever problemer eller fejl på siden. Send altid gerne en detaljeret beskrivelse af problemet og hvis muligt et skærmprint.

Fandt du ikke det, du søgte? Prøv at tjekke et af disse relaterede emner.

Ingen af de ovenstående besvarer mit spørgsmål
Jeg modtager ikke e-mails fra Lotto24.dk. Hvordan fikser jeg dette?
Jeg kan ikke spille
Jeg kan ikke uploade/gemme mine informationer
Bannere vises ikke
Lang ventetid på spil

Tilbage