Jeg kan ikke uploade/gemme mine informationer

Oplever du problemer med at uploade billeder, kan det skyldes, at du benytter en filtype, som systemet ikke kan tage imod som f.eks. PDF eller doc filer.

Det kan også være, at din fil er for stor. Følg venligst anvisningerne, du finder i venstre side af ’kassen’.

Gemmes dine opdaterede informationer ikke, så prøv at udfylde en sektion ad gangen og klik derefter på "Gem alle mine oplysninger" i bunden af siden.

Skulle du fortsat opleve problemer, så send venligst et skærmprint samt beskrivelse af problemet til kundeservice.