Lotto24.dk privatlivspolitik

Denne tjeneste tilbydes til dig af Lotto24.dk ApS (lotto24.dk) - Algade 44, 2. sal, 9000 Aalborg, Danmark. CVR: 33047851 De følgende vilkår og betingelser udgør hele aftalen mellem tjenesteleverandøren (Lotto24.dk ApS) og brugeren.

Privatlivspolitik
  • Personlige oplysninger
    Vi kan indsamle følgende informationer, når du opretter dig gennem en af Lotto24.dks tjenester: fornavn, efternavn, fødselsdato, e-mail adresse, adresse, telefonnummer, kredit- eller debitkort informationer eller andre betalingsdetaljer, afhængig af din betaling.

• Tekniske informationer
    Når en bruger får adgang til en af Lotto24.dks tjenester, kan vi indsamle tekniske informationer om brugerens enhed såsom IP-adressen, der kaldte Lotto24.dks tjeneste frem, operativsystemet og andre funktioner til at identificere den pågældende enhed.

• Tilmeldings- og spørgeskema informationer
    Alle informationer du oplyser til os, og alle oplysninger du vælger at dele om dig selv som en del af din brug af Lotto24.dks tjenester kan blive gemt, som de er indtastet.

• Cookies og web beacons
    Cookies er tekstfiler, som vi kan placere på din enheds browser, der gør det muligt for vores system at genkende din browser og tilbyde funktioner såsom at gemme elementer mellem besøg, personlige Lotto24.dk reklamer på tredjeparters hjemmesider og mobile applikationer samt personlige tredjepartsreklamer på særlige Lotto24.dk tjenester. Vi kan bruge Adobe Flash cookies til at huske dine indstillinger, præferencer og brugen af Lotto24.dks tjeneste. Web beacons, clear .gifs og lignende teknologi er alle små stykker kode, som vi kan placere i en af Lotto24.dks tjenester til at observere og indsamle data om besøgendes adfærd i forbindelse med Lotto24.dks tjenester.
    Vi kan modtage en bekræftelse, når du åbner en e-mail fra Lotto24.dk, hvis din computer understøtter sådanne funktioner. Vi kan også spore andre typer af informationer, såsom hvilke spil brugere spiller på siden, mulige fejl i spil, hvor lang tid vores brugere har gjort brug af Lotto24.dks tjenester, den sidste gang en bruger fik adgang til en af Lotto24.dks tjenester, besøgendes adfærd og spillestil. Ud over dette; om en bruger har vundet i et af vores spil, lodtrækninger, konkurrencer og andre kampagner på Lotto24.dks tjeneste, målinger af reklamers responstid og lignende analyser af Lotto24.dks tjenester.

• Sociale netværkssider
    Hvis du får adgang til Lotto24.dks tjenester via en tredjeparts sociale netværksside, kan Lotto24.dk få informationer om din profil på den sociale netværksside, herunder men ikke begrænset til de informationer som du har gjort offentligt tilgængelige, dit bruger-id på den sociale netværksside, dit fornavn, efternavn og brugernavn, profil- og coverbilleder. Hvis du inviterer nye medlemmer fra dit sociale netværk eller sender beskeder gennem sociale spil etc., kan vi samle informationerne forbundet med disse beskeder, herunder dine venners brugerid på den sociale netværksside, e-mail adresser og indhold.

• Mobil
    Når du får adgang til Lotto24.dks tjenester gennem en mobil enhed, kan vi modtage informationer om din location (baseret på din IP adresse) og din mobile enhed, herunder diverse unikke egenskaber som kan identificere din enhed, hardwaretype, versionen af dit operative styresystem og din aktivitet forbundet med spillene. Vi kan bruge disse informationer til at tilbyde dig personlige reklamer og andet indhold, herunder reklamer og indhold baseret på din location.

• BRUG OG SIKKERHED FOR INDSAMLEDE INFORMATION
    1. Vi kan bruge dit brugernavn, e-mail adresse og password til at identificere dig som en bruger af Lotto24.dks tjenester, til at tilbyde dig services og til at gennemføre transaktioner. Vi kan bruge eller vise dit brugernavn og ikon eller profilbillede, om muligt, til vinder rangering, konkurrencer og lodtrækninger, chat identifikation og/eller spil high scores. Vi kan bruge din fødselsdato til at bekræfte din berettigelse til at deltage i Lotto24.dks tjenester.
    2. I henhold til vilkårene i denne Privatlivspolitik, kan vi bruge dine kontaktinformationer til at udsende vores salgsfremmende nyhedsbreve og/eller e-mail kampagner og til at sende dig opdateringer, sikkerhedsadvarsler eller administrative beskeder relateret til Lotto24.dks tjenester. Dine kontaktinformationer vil gøre det muligt for os at give besked om nye funktioner, forbedringer, løsning af problemer i Lotto24.dks tjenester, håndtere og/eller videresende dine kundeservice spørgsmål eller problemer, og informere dig om nye spillemuligheder, lodtrækninger, konkurrencer, priser og/eller specielle events.
    3. Hvis vores ”Fortæl din ven”-feature er tilgængelig i forbindelse med den specifikke Lotto24.dk tjeneste, og du vælger at gøre brug af denne, vil din e-mail blive delt med den person, som du ønsker skal gøre brug af Lotto24.dks tjenester. Vi kan bruge en IP adresse til at finde frem til den relevante version af Lotto24.dks tjenester landemæssigt samt til udøvelsen af muligheden for at forbyde adgang til siden for brugere, som har forbrudt sig mod betingelserne.
    4. Vi bruger cookies og andre teknologier, identifikatorer for mobile enheder, til at forbedre din oplevelse med Lotto24.dks tjenester. Disse teknologier gør det muligt for os at køre vores affiliate programmer og tilbyde dig personligt indhold eller tjenester såsom personlige Lotto24.dk reklamer på andre hjemmesider og mobile applikationer og personlige tredjepartsreklamer inden for særlige Lotto24.dk tjenester. Cookies gør det også muligt for dig automatisk at logge ind, når du får adgang til en af Lotto24.dks tjenester og tilbyde andre operationelle aktiviteter inden for en Lotto24.dk tjeneste.
    5. Vi kan bruge informationer indsamlet til aggregering, udregne anonyme statistikker om vores brugergruppe for at forbedre vores Lotto24.dk tjenester eller til sikkerhedsformål.
    6. Hvis du får adgang til et spil gennem et socialt netværk, kan vi bruge dit profil-id på netværkssiden til at knytte din sociale netværkskonto sammen med dine aktiviteter i spillet eller til at tilbyde personlige Lotto24.dk reklamer på den sociale netværksside. Vi kan bruge dit fornavn, efternavn og brugernavn og ikon fra din sociale netværksside for at kunne identificere den sociale netværkskonto, du har tilknyttet dine aktiviteter i spillet samt til formål såsom vinder rangering, konkurrencer, lodtrækninger, spil high scores og/eller identifikation til det sociale netværk.
    7. Hvis du får adgang til et spil og videregiver en anden persons kontaktoplysninger for at kunne levere informationer gennem spillet, kan vi bruge disse oplysninger til at kontakte og, om nødvendigt, minde personen om, at hun eller han er blevet inviteret til at deltage i spillet eller modtage indhold gennem et spil. Alle inviterede får mulighed for at nægte yderligere invitationer fra Lotto24.dk.
    8. Hos Lotto24.dk tager vi rimelige foranstaltninger for at beskytte de informationer, som vi indsamler, fra tab, tyveri, misbrug og uautoriseret adgang, videregivelse, ændring og ødelæggelse.
  • DELING AF INFORMATIONER
    Vi kan dele kundeinformationer som beskrevet herunder.

• Beskyttelse af Lotto24.dk og andre
    Vi kan videregive dine informationer, hvis der er sket en overtrædelse af betingelserne eller andre vilkår; hvis vi er i god tro og mener, at loven kræver det; eller hvis det er nødvendigt for at beskytte Lotto24.dks rettigheder, ejendom og sikkerhed, vores kunder og andre. Dette inkluderer at udveksle informationer med instanser til afsløring af svindel, beskyttelse og reduktion af kreditrisici.

• Cookies, Online Reklamer og Analyser
    Tjek venligst dine browser indstillinger og sektionen ”Hjælp”, hvis du vil vide mere om, hvordan du blokerer, sletter eller får besked om cookies. Eftersom cookies gør det muligt for dig at gøre brug af visse af Lotto24.dks essentielle funktioner, anbefaler vi dog, at du lader cookies forblive gemt.

• Reklamer på mobil
    De fleste mobile enheder giver mulighed for at fravælge indsamlingen og brug af informationer fra de apps, som du bruger, for at kunne målrette reklamer efter dine interesser. For flere informationer herom og for at gøre brug af det, bedes du venligst tjekke indstillingerne på din enhed.

• Sociale Spil
    Med hensyn til sociale spil kan du selv styre dine fortrolighedsindstillinger på dit sociale netværk gennem din social netværkskonto.

• SPONSORER, ANNONCØRER OG TREDJEPART
    Lotto24.dks tjenester kan gøre det muligt for dig at spille eller dele informationer gennem sociale medier (såsom ved at logge ind via en bruger på de sociale medier eller bruge en ”Synes godt om”-knap”) eller indeholde links til sociale medietjenester eller andre tredjeparter. Brugen af disse funktioner og links er underlagt privatlivspolitikker tilknyttet disse virksomheder og dine indstillinger på disse tjenester. Lotto24.dk har ingen kontrol over, og er ikke ansvarlig for, informationer der indtastes og indsamles af de sociale netværker og andre tredjeparter. Vi opfordrer dig til at tjekke disse tredjeparters privatlivspolitikker til at lære mere om den måde, hvorpå dine informationer kan blive indsamlet på og benyttet af sådanne tredjeparter.
    Websitet kan dele links til sponsorer, annoncører eller andre tredjeparts websites, der ikke ejes eller kontrolleres af Lotto24.dk. Ved at deltage i en konkurrence, tilmelde sig et prøvemedlemskab eller andet hos Lotto24.dk, accepterer du samtidig tredjeparts annoncering, der udelukkende administreres af tredjeparter.
    Inddragelse af, link til eller tilladelse til brug eller installation af tredjeparts website, applikationer, software, indhold eller reklame, indebærer ikke godkendelse eller påtegning af Lotto24.dk.
    Lotto24.dk har ingen kontrol over og påtager sig intet ansvar for indholdet, privatlivspolitikker eller praksis hos tredjeparter. Ved at få adgang til eller bruge Websitet, accepterer du at frigive Lotto24.dk fra ethvert ansvar som følge af din brug af tredjeparts website, indhold, services eller software.
    Dine kontakt eller deltagelse i kampagner af sponsorer, annoncører eller andre tredjeparter, der findes via websitet, er udelukkende mellem dig og sådanne tredjeparter.
    Du accepterer, at Lotto24.dk ikke er ansvarlig eller vederhæftig for tab eller skader af enhver art, der opstår som følge af eventuelle forhold til sådanne sponsorer, tredjeparter eller annoncører, eller som følge af deres tilstedeværelse på websitet.

• BØRN
    Lotto24.dks tjenester er designet til at undgå indsamlingen og brug af ”personlige oplysninger” som defineret i Children’s Online Privacy Protection Act (“COPPA”) fra børn under 18 udover det, der er nødvendigt for at understøtte interne operationer. Vi indsamler ikke bevidst personlige oplysninger fra børn. Hvis du er under 18, kan du ikke oprette en konto eller på anden måde videregive personlige oplysninger til os.
    Lotto24.dk respekterer forældre og børns privatliv og er fast besluttede på at overholde COPPA. Hvis en forælder mener, at hans eller hendes barn har indtastet personlige oplysninger til Lotto24.dk, kan han eller hun kontakte os via e-mail eller post: Lotto24.dk (Under 18), Algade 44, 2. sal, 9000 Aalborg, Danmark. Vi vil tage de nødvendige skridt til at slette informationerne straks, når vi bliver klar over, at de tilhører en person under alderen 18. Vi anerkender vigtigheden af at beskytte børns privatliv og opfordrer forældre til at tjekke og overvåge deres børns brug af online tjenester regelmæssigt.

• INDFORSTÅELSE MED LOTTO24S POLITIKKER
    Ved at få adgang til og/eller bruge Lotto24.dks tjenester tilkendegiver du din forståelse for og accept af denne Privatlivspolitik og vores betingelser. Hvis du ikke er enig med vores politikker, bedes du venligst ikke oprette adgang til eller bruge Lotto24.dks tjenester.