VIP medlemskab

Ved tilmelding modtager alle deltagere et VIP medlemskab hos Lotto24.dk med en periode, der kan variere i længde. Du kan nyde flere ekstra fordele og funktioner, som Basis brugere ikke har adgang til.

Medlemsbidraget for vores tjeneste faktureres på månedlig basis via din Betalingsmetode på kalenderdatoen, svarende til starten på dit betalte medlemskab. Dette er for at sikre, at alle brugere har uafbrudt adgang til webstedet.

For at lære mere om de ekstra fordele ved at være VIP medlem, tjek "Hvad er fordelene ved et VIP medlemskab?"