Nyhedsbreve

Alle brugere af Lotto24 modtager Lotto24s nyhedsbrev, hvilket sendes til den på den tilmeldte e-mailadresse.

Ønsker du ikke at modtage Lotto24s nyhedsbrev, kan du til enhver tid afmelde dette ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller via din konto på Lotto24.

Vær opmærksom på, at hver gang du spiller hos Lotto24, vil der dagen efter dit spil blive sendt en e-mail med en spilkvittering, som bekræfter de tal, du har spillet. Denne e-mail kan af sikkerhedsmæssige årsager ikke frameldes, da den har samme funktion som dit kontoudtog fra banken.

Alle nyhedsbreve kan indeholde reklamer.