Overtrædelse af regler

Gevinster/velkomstgaver
Lotto24.dk forbeholder sig retten til at afvise en vinder, hvis der er sket overtrædelse af reglerne, eller hvis det skønnes, at brugeren er kommet til gevinsten på uhæderlig vis.

Lotto24.dk forbeholder sig desuden retten til at afvise eventuelle gevinster og/eller velkomstgaver mv., hvis det vurderes at disse er anskaffet på uhæderlig vis via snyd med f.eks. IP-adresser, mailadresser, kreditkort mv.

Ovenstående gør sig ligeledes gældende for oprettelse af flere brugere, hvis Lotto24.dk vurderer, at dette er gjort i et forsøg på at modtage flere velkomstgaver eller gevinster gennem kampagner, spil mv.

Vurderingen af dette er altid en ret tilhørende Lotto24.dk, som når som helst kan afvise en bruger, hvis det vurderes, at brugeren har snydt i overensstemmelse med ovenstående.

Har man snydt med konkurrencer eller spillene, der er tilgængelig hos Lotto24.dk, uanset typen af spil, vil dette blive meldt til politiet, som vil efterforske sagen som bedrageri.

Personer under 18
Det er forbudt at spille for personer, som er under 18 år og derfor heller ikke tilladt at være medlem hos Lotto24.dk.

Vær samtidig opmærksom på, at en tilmelding til Lotto24.dk kræver, at man aktivt bekræfter, at man er over 18 år. Det er umuligt at tilmelde sig hos Lotto24.dk uden aktivt at bekræfte dette. Det er derfor brud på aftalen omkring medlemskab, hvis man er under 18 år og har tilmeldt sig.