Hvordan validerer jeg mit medlemskab, så jeg kan modtage min gave/gevinst?

For at validere dit medlemskab og dermed modtage din gave/præmie skal du først logge ind på Lotto24.dk, trykke på dit navn i menuen øverst på siden og så vælge “Min profil”.

Du skal udfylde alle felterne. Når alt er udfyldt, vises et grønt flueben ud for felterne. Husk at trykke på “Gem informationer”-knappen, som du finder nederst på siden, når du er færdig.

Bemærk: Du er nødt til at uploade en billedfil, når du uploader dokumenter til brugervalidering såsom en kopi af dit pas, kørekort eller el-regning. PDF og andre filtyper vil ikke blive accepteret af systemet.

Når dine informationer er blevet godkendt, vil du modtage en e-mail, der bekræfter dette. Hvis du ikke modtager en sådan e-mail, er du velkommen til at kontakte kundeservice eller tjekke "Jeg modtager ikke e-mails".

Du bedes venligst også tjekke din profil for at være sikker på, at alt er blevet udfyldt korrekt og er markeret med et grønt flueben.

Gaven/præmien vil naturligvis blive sendt automatisk til dig kort efter, at informationerne er blevet godkendt.