Jeg har glemt min adgangskode. Hvordan får jeg et nyt?

Hvis du tilmeldte dig via et af vores introduktionstilbud, er dit kodeord automatisk blevet oprettet til dig i forbindelse hermed og sendt til dig per e-mail. Hvis du har oprettet medlemskabet hos Lotto24.dk, har du valgt dit eget kodeord.

I alle tilfælde kan du hurtigt få fat på koden, hvis du enten har glemt den eller ikke kan finde den e-mail, der blev sendt til dig med login informationer.

Det eneste du skal gøre er, at gå ind på Lotto24.dk og klikke på ’Log ind’ i toppen af højre side. Du skal da vælge "Glemt kodeord" og derefter indtaste den e-mail adresse, som du er tilmeldt med.

Når du har bekræftet dette, bør du modtage dit kodeord i din indbakke inden for få minutter. Hvis e-mailen ikke dukker op, bedes du venligst tjekke din "Spam"-mappe, da de desværre ved en fejl af og til kan havne der.

Hvis du får beskeden om, at din e-mailadresse er ukendt, så prøv at indtaste andre e-mail adresser, som du måtte have. Måske kan du være kommet til at tilmelde dig med en gammel e-mail adresse?

Hvis alt fejler, er du velkommen til at kontakte kundeservice.