Hvordan spiller jeg?

Når du vil spille hos Lotto24.dk, skal du først logge ind. Log in med den registrerede e-mail adresse og adgangskode i øverste højre hjørne. Hvis du har brug for hjælp til din adgangskode, skal du blot trykke på "Glemt adgangskode", og så sender vi en e-mail.

Hvis du ikke har en bruger, kan du hurtigt oprette en. Du skal blot indtaste navn, e-mail adresse og vælge en adgangskode. Det er hurtigt og nemt.

Du finder en oversigt over alle spillene, når du trykker på “spil” øverst på siden og klik her på det spil, som du gerne vil spille.

Så er det bare med at have det sjovt!