Basis medlemskab

Det er gratis at spille som Basis medlem hos Lotto24.dk, da alle spil er finansieret gennem reklameindtægter. Afhængig af spillet kan man enten vinde skattefri pengepræmier eller mønter, der kan bruges i shoppen.

Tilmelding er nemt og hurtigt. Du skal blot indtaste navn og e-mail adresse og vælge en adgangskode. Det er det! Nyd utallige timers sjov.

Vær opmærksom på, at du skal være fyldt 18 år for at kunne deltage og spille hos Lotto24.dk.