Gevinster & Præmier

Er du en af de heldige vindere på Lotto24.dk, giver vi dig øjeblikkelig og direkte besked via e-mail.

Vinderbeskeden sendes til den e-mailadresse som du har tilmeldt dig med. Det er derfor meget vigtigt, at du har opgivet en korrekt e-mail adresse ved tilmeldingen til Lotto24.dk. Kontakt venligst kundeservice, hvis du opdager, at du har lavet en tastefejl eller lignende.

Vindermailen sendes automatisk, når vindere udtrækkes, og fungerer også som kvittering. Alle vindere har 14 dage til at gøre krav på deres gevinst. Efter 14 dage forfalder retten til gevinsten.

Hos Lotto24.dk skal du godkende din gevinst for at få den udbetalt eller sendt til din adresse. Dvs. at hvis du f.eks. vinder i Trumflotto, så har du 14 dage til at reagere på din e-mail og kontakte kundeservice for yderligere information.

Vinderne af den månedlige lodtrækning om gevinster offentliggøres hos Lotto24.dk, og du kan se, hvem der vandt ved at klikke på "Vindere" i menuen.

OBS: Dit navn inkl. din gevinst vil først fremgå af vinderlisten, når din gevinst er godkendt af Lotto24.dk.

Alle, som rammer den rigtige talkombination i lotto, får automatisk overført deres gevinster til deres konti SKATTEFRIT! Hos Lotto24.dk er der ingen, som skal dele deres gevinster med andre.